Om oss

ISIS Industriell Styrteknik AB
Projekterar och stöder PLC-PC styrutrustning
Våra kunder är välkända svenska och internationella industriföretag. Vi skapar nyckelfärdiga system för analog och digital styrning och övervakning. I flera fall är anläggningarna utrustade med olika kombinerade system (Ethernet, Profibus, MPI) med decentraliseradt kopplade givare och ställdon (Profibus DP, ASI) En eller flera PC: s kan användas för databasbaserad hantering, aritmetik och visualisering av anläggningen. Systemet är ofta kopplad till en huvuddator, antingen via en lokal anslutning eller via Internet.

ISIS hjälper dig att utforma ditt system
Efter många års erfarenhet av industriell automation vet vi att många program och tekniska lösningar kan vara mycket komplicerade och svåra att förstå. Vi lägger stor vikt vid användarvänlighet oprojektfasen. Det är mycket viktigt att stopptider orsakade av driftstörningar hålls så korta som möjligt. Systemet och programstrukturen görs alltid med hänsyn till underhållspersonalen. Det innebär att vi alltid gör en särskild teknisk beskrivning i nära samarbete med kunden innan programmeringsdelen börjar. När du vill ha hjälp eller förslag om systemstrukturering eller tekniska lösningar , är vi där för dig.

ISIS hjälper dig när ditt system inte fungerar
Vi har lång erfarenhet av teknisk support. Det finns många möjligheter och stödnivåer: telefon, e-post, SMS, fax eller direkt anslutning till systemet via modem eller Internet. Dagens moderna utrustning kan programmeras för att skicka larmmeddelanden direkt till oss och / eller underhållspersonal i form av e-post eller SMS

ISIS hjälper dig med utbildning
Vi har gett utbildning till tekniker på Siemens Simatic S5-system i 30 år och Simatic S7 i 15 år. Kurserna innehåller programmeringsteknik, felsökningsmetoder och fysisk / elektrisk konstruktion av systemskåpet

Historia

1988– ISIS Industriell Styrteknik AB bildas.

Företaget startades den 6 juni av fyra kollegor som arbetade på Siemens tekniska avdelning. Tillsammans hade vi  redan då omfattande erfarenhet från branchen.

1994 – Vi flyttar till nuvarande lokaler i Arninge.

Vi flyttar till egna lokaler som även rymmer vår automationsskola.  

2010 – Personalförstärkning.

Mostafa börjar hos oss.  

Din projektpartner

Ett starkt namn inom industriautomation

ISIS Industriell Styrteknik AB har sedan starten 1988 etablerat sig som ett starkt namn inom industriautomation, såväl inom processindustrin som inom verkstadsindustrin.
De samlade kunskaperna hos ISIS medarbetare täcker förutom projektering, programmering av PLC-system och industriell IT, även områden som elektronikkonstruktion, starkströmsteknik, pneumatik, hydraulik och mekanik.

ISIS Industriell styrteknik
Tel: +46 (8) 544 407 70
E-mail: info@isis.se
ISIS Industriell Styrteknik AB